Me pääsimme eroon hikoilusta ja me saamme sinutkin eroon siitä. Nopeasti, turvallisesti ja missä tahansa vartalolla. 40% alennus joulukuun 24.9.2023 asti.

Rahat takaisin takuulla, et riskeeraa mitään. Pääse eroon hikoilusta tänään.
NAPSAUTA SAADAKSESI ALENNUKSEN
Iontoforeesi hikoilua vastaan ilmaisella toimituksella

Tilasitpa laitteen Ranskasta, Filippiineiltä, Hawaijilta, Vietnamista tai Kanarian saarilta, tai vaikkapa Bhutanista, me toimitamme Electro Antiperspirantin ilman minkäälaisia kuluja muutaman työpäivän kuluessa.

Yhdysvallat: 1 arkipäivässä

Pohjois-Amerikkaan:1 arkipäivässä
Etelä-Amerikkaan:1-3 arkipäivässä
Eurooppaan:2-3 arkipäivässä
Australiaan:2-4 arkipäivässä
Aasiaan:2-4 arkipäivässä

Toimituskulut on sisällytetty jo laitteen hintaan ja sinun ei enää tämän vuoksi tarvitse maksaa meille ylimääräistä mistään. Siellä, missä on mahdollista,me käytämme kuljetuspalvelua (UPS, DHL, jne), joka tulee toimittamaan lähetyksen sinulle kaikkialla maaimassa todella nopeasti. Joissakin maissa käytämme standartoituja postitustapoja. Kaikissa tapauksissa, tulet aina saamaan seurantanumeron lähetykseesi liittyen. Numeron saat tilauksesi yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten voit voit seurata lähetyksen liikkumista tällä tavoin.

* Jos sijaintisi on Euroopan Unioini ulkopuolella, on mahdollista, että maasi tullitoimisto tulee haluamaan sinulta niin kutsutun tuontiluvan.Kuitenkin, tuontilupa ei ole valitettavasti meidän kontrollisamme, joten suosittelemme sinua tarkastamaan asian tulliviranomaisilta ennen, kuin tilaat Electro Antiperspirantin Euroopan Unionin ulkopuolelta.