Valitse 100.000 asiakkaan tavoin Electro Antiperspirant

ja hankkiudu eroon minkä tahansa kehonosan liikahikoilusta. 40% alennus 05/26/2024 asti.

räätälöity hoito

Ensisijaisena tavoitteenamme on auttaa sinua liiallisella hikoilulla ikään kuin auttaisimme itseämme tai rakkaitamme. Emme ole vain lääketieteellisiä tuotteita valmistava teknologiayritys. Haluamme todella auttaa, joten emme tyydy vain myymään sinulle konetta.

Olemme itse testanneet kaikki elektroantibiootit tuotelinjaltamme. Meillä on kokemusta kaikenlaisesta hikoilusta, ja olemme auttaneet yli 150.000 ihmistä, joilla on ongelmia, jotka johtuvat liiallisesta hikoilusta nykyhetkeen asti. Kaikki alkaa valitsemasi koneen vastaanottamisesta, mukaan lukien yksityiskohtaiset ohjeet omalla kielelläsi. Käyttöohjeet ovat puolet taistelusta. Suosittelemme lukemaan sen vähintään kaksi kertaa ennen ensimmäistä hoitoa.

 

Aloita hoito

Jos jokin on epäselvää käyttöohjeiden lukemisen jälkeen, voit ottaa meihin yhteyttä ilmaiseksi SÄHKÖPOSTI tai PUHELIN. Neuvomme teitä aina siitä, miten aloitetaan ja miten edetään. Tärkeintä hoidon alussa on viestintä epäselvyyksien sattuessa. Olemme neuvoneet kymmeniä tuhansia ihmisiä. Neuvomme teitä myös.

 

Odota tuloksia

Ruumiinosasta riippuen lakkaat hikoilemasta 4-12 terapian jälkeen. Hikoilu hidastaa useimmissa tapauksissa. Hoidat terapiaa ja hikoilet, mutta sitten heräät jonain päivänä, etkä hikoile enää. Tiedämme, ettet hikoile unissasi, kuten me. Kun hikoilu loppuu, lopeta terapiat. Siitä lähtien olet ylläpitovaiheessa, ja sinun täytyy tehdä 2-3 hoitoa vasta, kun hikoilu alkaa hitaasti.

 

Olemme täällä sinun vuoksesi ja kuolemme mieluummin kuin emme auta sinua.

Tiedämme, millaista on elää liiallisella hikoilulla, joten emme lopeta ennen kuin kuolet.

 

Valitse, mistä pääset eroon liiallisesta hikoilusta tai Osta Iontoforeesilaite

Tarvitsetko lisäohjeita hoitoon? Ota yhteyttä!

Jos hikoilu ei sulaa 12 hoidon jälkeen, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Tämä on harvinaista, mutta tiedämme kokemuksesta, miten hoitosuunnitelmaa voidaan muuttaa, jotta kaikki voidaan korjata. Ensinnäkin on välttämätöntä ottaa meihin yhteyttä mahdollisimman pian edellisen hoidon jälkeen. Lähetämme teille kysymyksiä, joihin voitte saada vastauksen jo valmiiksi saadun hoidon ansiosta. Sitten, vastauksenne perusteella, laadimme teille räätälöidyn YKSILÖLLISEN SUUNNITELMAN, joka poistaa hikoilusi. Olemme jo onnistuneet auttamaan ihmisiä, joilla on atooppinen ekseema, joka on myös hikinen näiden suunnitelmien avulla, sekä auttamaan ihmisiä, joilla on hyvin herkkä iho ja muita.