Valitse 100.000 asiakkaan tavoin Electro Antiperspirant

ja hankkiudu eroon minkä tahansa kehonosan liikahikoilusta. 40% alennus 05/26/2024 asti.

KUINKA ELECTRO ANTIPERSPIRANT TOIMII

 

Mikä on Electro Antiperspirant?

Electro Antiperspirantti on erityisesti voimakasta hikoilua vastaan kehitetty laite, joka toimii kaikkiin kehonosiin. Maailman parhaat liikahikoilua hoitavat lääkärit suosittelevat tätä terveydenhoitoon hyväksyttyä laitetta. Tällä hetkellä sadoilla lääkäriasemilla on autettu jo yli 150.000 hikoilusta kärsivää.

 

Kuinka Electro Antiperspirantti toimii?

Electro Antiperspiranteissa hyödynnetään kehittynyttä iontoforeesi -teknologiaa, joka on erittäin turvallinen. Teknologiassa käytetään hyvin heikkoja sähköimpulsseja, jotka vaikuttavat liikahikoilusta kärsivään kohtaan ihossa, saaden hikoilun loppumaan parissa päivässä. Vaikutus alkaa muutaman päivän jälkeen ja kestää jopa useita kuukausia. Käsittely on mahdollista toistaa ilman sivuvaikutuksia, kun edellisen hoidon teho on loppunut.

Minkälaisiin hikoiluihin Electro Antiperspirant auttaa?

Electro Antiperspirant tehoaa minkälaisiin tahansa hikoiluihin syystä riippumatta (mukaanlukien stressipohjainen hikoilu). Hikoilevatko kämmenesi tai jalkasi? Etkö pysty kävelemään avokkailla kesällä tai joudutko ottamaan töihin vaihtovaatteita hikoilun takia? Saako puheenpitäminen sinut hikoilemaan tai tuleeko hikoilu joskus ilman mitään syytä? Hikitahrat kainaloissa, kasvoille valuvat hikipisarat, hikinen selkä ja pakarat – kuulostaako tutulta? Electro Antiperspirantista löytyy sinulle apu.

 

HALUATKO EROON HIKOILUSTA, HALUATKO ALOITTAA NORMAALIN ELÄMÄN?

 

 

Lisätietoa hikoilun hoitamisesta  TAI  Hanki Electro Antiperspirant

 

Electro Antiperspirant® ELITE