Ensimmäinen keväthikoilu? Avullamme hankkiudut siitä eroon nopeasti ja missä tahansa kehossasi! Osta Electro Antiperspirant ennen 6.3.2024 ja saat jopa 40% alennusta.

Hankkiudu eroon hikoilusta ja ala elää.
NAPSAUTA SAADAKSESI ALENNUKSEN

Nämä käyttö ja sopimusehdot (jota tästä lähtien käyttöehdoiksi kutsutaan), perustuvat myyjän ja ostajan väliseen suhteeseen, tuotteen myyjänä toimii HIGHTECH PRODUCTION Oy, joka on kaupparekistëröity Prahan käräjäoikeudessa (Euroopan Unioni, Tsekin Tasavalta), Section C, Insert 323831, (jota tästä lähtien Myyjäksi kutsutaan) ja kauppakumppanina Ostaja (jota tästä lähtien Ostajaksi kutsutaan).

Tuotteen Myyjä tulee hyväksymään Ostajalta seuraavat ostotavat:

- Tuotteen osto pankkiyhteyden kautta.
- Maksu kuukausierissä
- Tuotteen osto käteismaksulla lähetyksen toimituksen yhteydessä (maksu suoritetaan lähetin kautta)
- Tuotteen osto maksukortteja käyttäen, PayPal, PayU, Google Pay, Apple Pay, Skrill kautta
- Osamaksusopimus, jossa ostaja tutustuu itse luottoa myöntävän yhtiön sääntöihin ja käyttöehtoihin
(mahdollista ainoastaan Tsekin tasavallassa asuville Ostajille).

Mikäli Ostaja valitsee sähköisen tilaamistavan, kaikki tarvittava tieto täytyy löytyä niihin vaadittavilta alueilta tilauslomakkeessa. Tilaus edustaa käyttöehdoissa oleva tilausehtoja. Myyjältä ei voida vaatia muita vahvistettavia käyttöehtoja, ehdot täyttyvät toimituksessa itsessään. Myyjällä on oikeus korjata ja tarkastaa käyttöehtoja toimituksen vahvistamisen yhteydessä. Tilauksen luonteesta riippuen (ostotili, hinnat, kuljetus, kulut, välimatkat jne.), Myyjällä on oikeus pyytää ostajaa valtuuttamaan tilaamansa tuote siihen sopivalla tavalla esimerkiksi puhelimitse tai kirjoittamalla. Mikäli Ostaja ei suostu tarkastamaan tilausehtoja siihen sopivalla tavalla, voidaan tilaus joutua perumaan. Hinta on sovittu Euroopan Yhteisössä (EY) sopimuksella lopullisesti, mukaan lukien kaikki verot.

Myyjä toimittaa tavarat Ostajalle lähettipalvelun kautta. Siirtokulut, jos ne eivät sisälly tavaran hintaan, asetetaan sen hetkisen päiväveloituksen mukaan. Toimituksen kesto on yleensä 24-48 tuntia (mikäli tilaus on tehty ennen klo 12) . Toimituksen kesto riippuu kuitenkin toimitusosoitteesta, jonka Ostaja on ilmoittanut tilauksen yhteydessä. Ostajalle tullaan ilmoittamaan tilauksen kulusta sähköpostin kautta siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka Ostaja on ilmoittanut tilauksen tehdessään. Ostajalle tullaan ilmoittamaan toimituksen perille saapumisesta joko puhelimitse tai sähköpostitse. Toimitukseen voi tulla viivästymistä riippumatta myyjästä. Syitä toimituksen viivästymiseen voivat olla sellaiset tekijät, jotka riippuvat esimerkiksi luonnosta, onnettomuudesta tai muuta vastaavaa. Ostajalle tullaan ilmoittamaan tavaran toimituksen mahdollisesta viivästymisestä sähköpostitse, kuitenkin niin, että tavara pyritään toimittamaan perille ilman mahdollista viivästymistä.

Tavaran tyytyväisyystakuu alkaa siitä päivästä, kun tavara on ostettu (yleensä 50-100 päivää). Kaikenlainen vetäytyminen sopimuksen kohdista voidaan säännellä sovellettavissa oleviin lakeihin sekä Tsekin tasavallassa, että Euroopan Unionissa. Ostaja voi vetäytyä kaupasta 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta, mikäli kaupassa ei päästä yhteisymmärrykseen. Mikäli Ostaja päättää vetäytyä kaupasta, tavara täytyy toimittaa takaisin Myyjälle 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun Ostaja on vastaanottanut tavaran. Ostaja toimittaa tavaran takaisin kokonaisuudessaan Myyjälle toimituksen mukana olevien tietojen kanssa, vahingoittumattomana, puhtaana, alkuperäisessä pakkauksessa, siinä kunnossa kuin tavara on lähtenyt valmistajalta/maahantuojalta, ja siinä kunnossa, kun tavara on hyväksytty markkinoilla ja sitä on neuvottu käyttämään tämän yrityksen internet-sívuilla. Palautettu tavara on joko kunnossa tai vaurioitunut, jolloin Myyjä voi vähentää palautetun tavaran kauppahintaa vastaavaksi. Pankin kautta maksetun tuotteen hinnan Myyjä tulee maksamaan Ostajalle takaisin 30 päivän kuluessa, jos Ostaja on päättänyt purkaa kaupan ja palauttanut tavaran takaisin Myyjälle.

Tavaran tyytyväisyystakuuta voidaan soveltaa seuraavien toimintatapojen mukaan: Ostajan tulee palauttaa ostamansa tavara, alkuperäisessä kunnossaan, ehjänä, tuoteselosteineen, puhtaana, alkuperäisessä pakkauksessaan, ,siinä kunnossa kuin tavara on lähtenyt valmistajalta/maahantuojalta, ja siinä kunnossa, kun tavara on hyväksytty markkinoilla ja sitä on neuvottu käyttämään tämän yrityksen internet-sívuilla. Palautetun tavaran tulee sisältää tuotteen mukana oleva tyytyväisyystakuu-lomake, puhelinnumero tai sähköpostiosoite, pankkitiedot, jonne tuotteen hinta voidaan palauttaa. Maksetun, palautetun tavaran hinta maksetaan takaisin Ostajan tilille 30 arkipäivän kuluessa. Aika alkaa siitä päivästä, kun ilmoitus kaupan perumisesta Ostajan puolelta saapuu. Tapauksissa, joissa Ostajan pankkitietoja ei kyetä tunnistamaan tai tietämään, Ostajalle on mahdollista myöntää luottoa, jonka hän voi käyttää mahdollisesti toiseen myyjän myymään tavaraan tai tuotteeseen. Valmistaja pidättää oikeuden vastaanottaa tavaraan liittyviä valituksia tai tyytymättömyyttä tuotetta kohtaan, tapauksissa, joissa tavara on kadonnut tai tavara, asuste, tai dokumentti liittyy seuraaviin epäkohtiin tai väärinkäytöksiin (putoaminen, särkyminen) tai muihin tavaran hajoamiseen liittyviin tilanteisiin (esimerkiksi tapauksissa, joissa tuotetta on käytetty muun kuin tuotetta myyvään oikeutetun myyjän toimesta), tai vähennetyt kulut liittyvät tavaran tuomiseen niiden alkuperämaasta. Nämä asianmukaiset kustannukset syntyvät tuotteen ostohinnasta, kuten myös kulut, jotka aiheutuvat maksutapahtumista, postikulut, sekä pakkauskulut. Tyytyväisyystakuuta ei sovelleta tavaran ostamisessa osamaksulla tai eikä myöskään laitteessa oleviin adaptereihin (kämmenet, kainalot jne).

Tyytyväisyystakuun edellytyksenä on oman yksilöllisen suunnitelmasi toteutuminen, jota Ostaja voi pyytää käyttääkseen käyttöohjeissa mainittuja yhteystietoja. Mikäli Ostaja ei käytä tätä vaihtoehtoa, noudatetaan peruutusmaksua, joka on 40 prosenttia tuotteen ostohetkellä voimassa olleesta hinnasta.

Tilatessasi tuotteen Euroopan Unionin ulkopuolelta, tulli voi ottaa sinuun yhteyttä koskien pyyntöä antaa lisätietoja tai selvittää maksuja (verot, tullit) liittyen tilauksen maahantuontiin. Tämän kaltaiset tiedot tai maksut, määritettynä kansallisessa lainsäädännössä ovat täysin Ostajan vastuulla. Selvittääksesi tietojen ja maksujen määrä ja mikäli niitä voidaan soveltaa tilaukseesi, ota yhteyttä tulliin. Mikäli viranomainen ottaa sinuun yhteyttä koskien tässä kappaleessa mainittuja asioita, suosittelemme vahvasti, että olet yhteistyöhaluinen heidän kanssaan. Näin toimimalla estät mahdolliset viiveet ja vaikeudet toimituksessa, joista Myyjä ei voi ottaa vastuuta. Nämä maksut eivät sisälly tyytyväisyystakuuseen, eikä niitä voida tämän vuoksi hyvittää. Ostaja vastaa kustannuksista, jotka aiheutuvat tuotteiden palauttamisesta myyjälle. Myyjä ei ole vastuussa tuotteille kuljetuksen aikana tapahtuvista vaurioista, kun tuotteet palautuvat takaisin Ostajalta. Lähetyksen vakuuttaminen tuotteiden ostohintaa vastaavalla summalla on erittäin suositeltavaa.

Ostettua VIP-alennusta sovelletaan tuotteen nykyiseen ei alennettuun - hintaan, joka on voimassa laitteen ostopäivänä. Jokaista laitetta kohden voidaan hankkia yksi VIP-alennus. Jokainen alennus on ikuinen ja siirtokelpoinen. Säilytä alennuskoodia turvallisessa paikassa, sillä alennusta ei voida soveltaa ilman sitä.

Tällä sivustolla julkaistut kuvat ja videot ovat vain suuntaa antavia. Varsinaiset laitteet voivat vaihdella. Tietosi, joita suojataan säädöksellä numero 101/2000 Coll.(”Tietosuojalaki”) tietosi käsitellään myyjän toimesta sovellettavissa olevan tietosuojalain mukaan, ja käytetään tilauksen käsittelemiseen. Näitä tarkoitusperiä varten, tietosi voidaan siirtää palveluntuottajalle tai kuljetusliikkeelle, toimittaa tuotteet osoitteeseesi.

Voit pyytää myyjältä tietoja koskien henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä, kuten määritetään Tietosuojalain Osassa 12, tai muuttaaksesi tällaista tietoa. Ostajalla on Tietosuojalain osassa 21 viitatut oikeudet, erityisesti oikeus pyytää selitystä, mikäli epäilee tai havaitsee, että Myyjä ei noudata sovellettavia määräyksiä tietosuojasta.

Ostaja voi olla eri mieltä Ostajan yrityksen nimen, oman nimen tai osoitteen käyttämisestä tai edelleen jakamisesta mainostarkoituksiin. Tätä varten Ostaja lähettää Myyjälle pyynnön sähköpostin, kirjeen tai faksin kautta.

Nämä Ehdot ovat voimassa ja käytössä 25. tammikuuta 2020 ja kumoavat ehtojen edelliset versiot. Myyjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa Ehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Näiden ehtojen alkuperäinen versio on kirjoitettu tsekin kielellä, ja suunnitelman on laatinut kolmas osapuoli. Riitatapauksissa, alkuperäinen teksti on voimassa.