Joulupukki tuo lahjoja, me tuomme sinulle alennuksia! Tilaa Electro Antiperspirant 6.12.2023 mennessä ja saat jopa 40% alennuksen!

Pääset eroon hikoilusta missä tahansa kehosi osassa lopullisesti!
NAPSAUTA SAADAKSESI ALENNUKSEN

Asiakkaan videoarvostelu Electro Antiperspirantista

Miten Electro Antiperspirant suorittaa 100°C saunassa?

Electro Antiperspirant 37 °C:ssa

Electro Antiperspirantin Sensitive arviointi

Lääkäreiden suositukset ja arvostelut Electro Antiperspirant -iontoforeesilaitteesta

Asiakkaan videoarvostelu Electro Antiperspirantista

Asiakkaan videoarvostelu Electro Antiperspirantista

Electro Antiperspirant -laitteen omistajat kirjoittivat meille

Hikoilu on pilannut elämääni jo tarpeeksi kauan. Lopultakin, en tunne enää seisovani vedessä. Jalkani lakkasivat hikoilemasta viiden käyttökerran jälkeen ja nyt olen ollut kuukauden kuivana.

Electro Antiperspirant Honza Tsekin tasavalta

Olen käyttänyt Electro Antiperspiranttia nyt kymmenen päivän ajan ja hikoiluni on loppunut. Olisitteko ystävällisiä ja kirjoittaisitte minulle, mitä teen seuraavaksi. Käytän laitetta käsiini ja jalkoihini.

Electro Antiperspirant Sensitive Helmut Saksa

On ihmeellistä, miten joku niin pieni voi saada aikaan niin paljon. Jos olisin tiennyt Electro Antiperspirantista aikaisemmin sekä siitä, miten se toimii, en olisi maksanut liikahikoilun hoidosta kolmin kertaista hintaa.

Electro Antiperspirant Sensitive Katarzyna Puola

Kiitos Electro Antiperspitrantin, se todella auttoi minua. Lapsenlapseni käytti tuotetta äskettäin. Nyt hän on kokeillut viittä eri tuotetta. Voisitteko kertoa minulle, voinko käyttää tuotetta ennaltaehkäisevästi kerran neljässä viikossa vai odottaa, että hikoilu palaa takaisin. Kiitos vastauksestanne etukäteen ja haluan kiittää teitä siitä, että olette vapauttaneet minut elämänmittaisesta kärsimyksestä.

Electro Antiperspirant ELITE Anna Tsekin tasavalta

Minulle tehtiin niin kutsuttu lämpöleikkaus kolme vuotta sitten, mutta se auttoi minua ainoastaan 40 prosenttisesti. Aloin hikoilemaan pahemmin jaloista ja selästä. Haluan kertoa teille, että laite todella toimii!!! Se on hieno tunne ja olen todella onnellinen ja kiitollinen.

Electro Antiperspirant Diana Englanti

Työskentelen myyntiedustajana, ja hikoilevat kämmeneni olivat minulle painajainen. Sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka paljon laite auttoi minua. Tunne, kun kättelet jotain henkilöä ilman pelkoa hikoilemisesta, on ihmeellistä!

Electro Antiperspirant Lucie Tsekin tasavalta

Electro Antiperspirant toimii todella. KIITOS!!! Olen uskomattoman kiitollinen teille. Loppujen lopuksi en edes yrittänyt. En uskaltanut edes toivoa yhtä päivää päästä eroon hikoilusta. Kiitos, kiitos, kiitos.

Electro Antiperspirant Łucja Puola

Olen niin onnellinen kertoessani teille, että hikoiluni on loppunut kuuden hoitokerran jälkeen, ja hikoilu ei ole palannut takaisin kolmeen kuukauteen. En haluaisi maalata piruja seinille ennen aikaisesti, mutta mitä teen, jos hikoilu alkaa palautumaan? Kiitos vastauksestanne.

Electro Antiperspirant James Kanasa

En edes muista kuinka kauan siitä on, kun hikoilu alkoi. Minusta tuntuu, että olen hikoillut aina, ja hikoiluni on mennyt pahemmaksi ja pahemmaksi aina siihen saakka, kunnes olin 35-vuotias. Silloin en enää voinut sietää sitä. Ostin Electro Antiperspirantin viimeisenä oljenkortena ennen leikkausta ja se todellakin auttoi minua. Harmittaa, kun en tullut ostaneeksi laitetta jo aikaisemmin.

Electro Antiperspirant Sensitive Amelie Ranska

Olen yrittänyt turhautuneena poistaa pääni liikahikoilua teini-iästä lähtien. Vielä kaksi viikkoa sitten luulin sen olevan normaalia, ja olevan kehon tapa reagoida stressaaviin tilanteisiin. Ja niin myös lääkärini kertoi minulle. Kokeilin laitettanne ensimmäisen kerran tammikuussa ja hikoiluni väheni välittömästi 50-60 prosenttia ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Toinen hoitokerta lopetti hikoilun kokonaan. Nyt tulen käyttämään laitetta ainoastaan kerran kuukaudessa. Olisiko teillä neuvoja, miten pysyn hoidon saavuttamassa ylläpitovaiheessa? Kiitos vastauksestanne.

Electro Antiperspirant ELITE Martin Slovakia

Iontoforeesilaitteiden vertailu Osta Iontoforeesilaite

Esittely kliinisen tutkimuksen

Electro Antiperspirantin käyttöohjeet videolla