Joulupukki tuo lahjoja, me tuomme sinulle alennuksia! Tilaa Electro Antiperspirant 6.12.2023 mennessä ja saat jopa 40% alennuksen!

Pääset eroon hikoilusta missä tahansa kehosi osassa lopullisesti!
NAPSAUTA SAADAKSESI ALENNUKSEN

Ei missään tapauksessa! Electro Antiperspirant laite on varustettu patentoidulla teknologialla estämään sähköiskuja ja huippuunsa hiotulla suojausmekanismilla, joka suojaa sinua koko ajan. Lue käyttöohjee huolellisesti ja älä pelkää mitään. Laitteen sähkövastus on niin pieni, että mitään ei voi tapahtua. Laitteet on suunniteltu arvostaen maksimoitua turvallisuutta, testattu kliinisesti ja noudattaen lääkinnälliselle laitteelle asetettuja vaatimuksia. Electro Antiperspirant auttaa kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailman ja se auttaa myös sinua.

Esteitä käytölle ovat raskaus, sydänongelmat, sydämentahdistin tai muu elämää ylläpitävä implantti tai metallinen implantti lähellä hoitoa vaativaa aluetta.

Tyytyväisyystakuu on meillä olemassa sen vuoksi, että meillä on vankkumaton luottamus tuotteisiimme ja haluamme sinun pystyvän testaamaan laitetta ja varmistumaan siitä, että laite on todella toimiva ja ratkaisee liikahikoiluun liittyvät ongelmasi. Jos tämä ei toteudu, voit helposti palauttaa laitteen, joka on mainittu käyttöoppaassa ja saat rahasi takaisin.

Älä hätäile, Electro Antiperspirant toimii lähes jokaisella. Monet ihmiset ovat yllättyneet välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen, kun mitään ei ole tapahtunutkaan, mutta tämä ei pidä paikkaansa, vaan päinvastoin. Hoitojakson aikana on välttämätöntä noudattaa käyttöohjeita ja taulukkoja, joissa on kuvattu kukin hoito yksilöllisesti. Voi aluksi näyttää, että mitään ei tapahdu, mutta hoito tulee toteutumaan. Ajan myötä (1-3 viikossa) hikoilu tulee katoamaan,ennen kuin tiedätkään.

Jatka hoitoja ja kätesi tulevat olemaan kuivat. Tämä ilmiö on havaittu 20 prosentissa Electro Antiperspirantin käyttäjstä. Joskus tämä lyhyt-kestoinen vaikutus ilmenee, ennen kuin kätesi lakkaavat hikoilemasta. Tämä ilmiö tarkoittaa, että olet pian saavuttamassa tavoitteen. Jatka hoitoa normaalisti käyttöohjeen mukaan.

Ensimmäiset yhdestä kolmeen viikkoa perustasoa laitteen mukana tulleen käyttöoppaan mukaisesti. Tämän jälkeen saavutetaan ylläpitotaso ja laitetta käytetään vaikutusalueilla ainoastaan kerran muutamassa viikossa, kuukaudessa, potilaasta riippuen tai siinä tapauksessa, mikäli hikoilu palaa.

Botoxin hinta riippuu hoidettavan alueen koosta ja sen hinta on US$500,- ( molempiin käsiin), jalkoihin US$750,- ja kainaloihin US$500,- per yksi hoitokerta. Hoito täytyy toistaa muutaman kuukauden jälkeen ( 3-4 kk) ja hinta on sama. SInun täytyy varata aika klinikalta, ja mikäli botox ei toimi, et tule saamaan rahojasi koskaan takaisin. Kun ostat iontophoreesi-laitteen kerran, käytät sitä koko ajan, yhden maksukerran jälkeen, uudelleen ladattavilla paristoilla. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa Electro Antiperspirantin kerran ja käyttää sitä jatkuvasti monen vuoden ajan samalla hinnalla, jolla saisit yhden hoitokerran käsien botox-hoitoon. Lisäksi saat laitteeseesi rahat takaisin-takuun.

Hikoilu itsessään auttaa kehoa viilentymään fyysisessä rasituksessa. Tulet lopettamaan hikoilun niillä alueilla, joita hoidat Electro Antiperspirantilla, esimerkiksi kämmenet, kainalot tai muut vartalon alueet. Muut vartalonalueet säilyttävät entisen toimintansa lämmönsäätelyssä ja poistavat epäpuhtauksia kuten ennenkin. Sinun ei tarvitse huolehtia negatiivisista vaikutuksista kehossasi. Electro Antiperspirant voi ainostaan auttaa sinua.

Ei ole. Sinun on kuitenkin hyvä valita itsellesi sopiva laita. Electro Antiperspirantin kehittämisen aikana, olemme testanneet vaihtoehtoisia sähkövirran käytön seurauksia ja kehittäneet parhaan mahdollisen virran voimakkuuden suhteessa ihmiskehoon. Herkille potilaille, meillä on tarjolla Electro Antiperspirant Sensitive tai pulssitettu Electro Antiperspirant ELITE.

Laite on kunnossa. Siihen saakka, kun olet asettanut raajasi vesisäiliöihin tai asettanut lisäosat paikoilleen vartaloosi, laitteen näytöllä on 0. Raajasi täytyy olla vesisäiliöissä tai lisäosat koskettaa kehoasi ja arvo tulee nousemaan.

Varmasti. Kaikki Electro Antiperspirantit on suunniteltu niin, että voit valita minkä voimakkuuden valitset itsellesi niin, että laitteen käyttö tuntuu miellyttävältä ja minkä aikana tunnet ainoastaan pientä kihelmöintiä. SInun ei tarvitse käyttää isoja arvoja.

Älä jatka. Ole nyt saavuttanut ylläpitovaiheen. Toista 1-2 hoitokertaa ainoastaan, mikäli hikoilu alkaa hitaasti palautumaan. Tämä tulee pitämään sinut uudestaan kuivana kauan aikaa.

Me luomme ilmaiseksi yksilöllisen suunnitelman, joka on suunniteltu asiakkaan yksilöllisten tarpeisiin. Ensiksi, on ehdottoman tärkeää noudattaa täydellisesti käyttöoppaan ohjeita. Perustuen tämän hoidon tuloksena syntyneisiin tuloksiin, me suunnittelemme yksilöllisen suunnitelman tarvittaessa, jonka lähetämme asiakkaalle henkilökohtaiseen sähköpostiin.

Pulssiterapiaa käytetään ensisijaisesti herkimpien potilaiden hoitokerroissa, ilman haitallisia tuntemuksia. Kiitos pulssitetun terapian, Electro Antiperspirant ELITE voidaan sovittaa käytettäväksi kaikista herkimmillä yksilöillä. Sen taika piilee pulssitetussa terapiassa.