Ensimmäinen keväthikoilu? Avullamme hankkiudut siitä eroon nopeasti ja missä tahansa kehossasi! Osta Electro Antiperspirant ennen 6.3.2024 ja saat jopa 40% alennusta.

Hankkiudu eroon hikoilusta ja ala elää.
NAPSAUTA SAADAKSESI ALENNUKSEN

Ensisijaisena tavoitteenamme on auttaa sinua liiallisella hikoilulla ikään kuin auttaisimme itseämme tai rakkaitamme. Emme ole vain lääketieteellisiä tuotteita valmistava teknologiayritys. Haluamme todella auttaa, joten emme tyydy vain myymään sinulle konetta.

Olemme itse testanneet kaikki elektroantibiootit tuotelinjaltamme. Meillä on kokemusta kaikenlaisesta hikoilusta, ja olemme auttaneet yli 130 000 ihmistä, joilla on ongelmia, jotka johtuvat liiallisesta hikoilusta nykyhetkeen asti. Kaikki alkaa valitsemasi koneen vastaanottamisesta, mukaan lukien yksityiskohtaiset ohjeet omalla kielelläsi. Käyttöohjeet ovat puolet taistelusta. Suosittelemme lukemaan sen vähintään kaksi kertaa ennen ensimmäistä hoitoa.

Onko jotain tapahtunut? Olemme tukenasi. OTA YHTEYS MEIHIN

1. Tilaa ilmainen pikatoimitus.

2. Kuriiri toimittaa lähetyksen 1-2 arkipäivän kuluessa.

3. Luet käyttöohjeet huolellisesti ja otat meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

4. Aloitat ensimmäisestä hoidosta käyttöohjeiden mukaisesti. Keskimäärin 49 tuntia tilauksen jälkeen.

5. Lakkaa hikoilemasta 4-12 hoidon jälkeen käyttöohjeiden mukaan hoidetun kehon mukaan.

6. Kun lopetat hikoilun, lopeta hoito.

7. Muutaman viikon päästä hikoilu palaa. Tee heti kun se tapahtuu, 3-4 terapiaa peräkkäin.

8. Hikoilu katoaa taas pitkään. Toista edellinen piste, kun se palaa.

Onko jotain tapahtunut? Olemme tukenasi. OTA YHTEYS MEIHIN

Aloita hoito

Jos jokin on epäselvää käyttöohjeiden lukemisen jälkeen, voit ottaa meihin yhteyttä ilmaiseksi SÄHKÖPOSTI tai PUHELIN. Neuvomme teitä aina siitä, miten aloitetaan ja miten edetään. Tärkeintä hoidon alussa on viestintä epäselvyyksien sattuessa. Olemme neuvoneet kymmeniä tuhansia ihmisiä. Neuvomme teitä myös.

Odota tuloksia

Ruumiinosasta riippuen lakkaat hikoilemasta 4-12 terapian jälkeen. Hikoilu hidastaa useimmissa tapauksissa. Hoidat terapiaa ja hikoilet, mutta sitten heräät jonain päivänä, etkä hikoile enää. Tiedämme, ettet hikoile unissasi, kuten me. Kun hikoilu loppuu, lopeta terapiat. Siitä lähtien olet ylläpitovaiheessa, ja sinun täytyy tehdä 2-3 hoitoa vasta, kun hikoilu alkaa hitaasti.

Olemme täällä sinun vuoksesi ja kuolemme mieluummin kuin emme auta sinua.
Tiedämme, millaista on elää liiallisella hikoilulla, joten emme lopeta ennen kuin kuolet.

Iontoforeesilaitteiden vertailu Osta Iontoforeesilaite

Tarvitsetko lisäohjeita hoitoon? Ota yhteyttä!

Jos hikoilu ei sulaa 12 hoidon jälkeen, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Tämä on harvinaista, mutta tiedämme kokemuksesta, miten hoitosuunnitelmaa voidaan muuttaa, jotta kaikki voidaan korjata. Ensinnäkin on välttämätöntä ottaa meihin yhteyttä mahdollisimman pian edellisen hoidon jälkeen. Lähetämme teille kysymyksiä, joihin voitte saada vastauksen jo valmiiksi saadun hoidon ansiosta. Sitten, vastauksenne perusteella, laadimme teille räätälöidyn YKSILÖLLISEN SUUNNITELMAN, joka poistaa hikoilusi. Olemme jo onnistuneet auttamaan ihmisiä, joilla on atooppinen ekseema, joka on myös hikinen näiden suunnitelmien avulla, sekä auttamaan ihmisiä, joilla on hyvin herkkä iho ja muita.