Joulupukki tuo lahjoja, me tuomme sinulle alennuksia! Tilaa Electro Antiperspirant 6.12.2023 mennessä ja saat jopa 40% alennuksen!

Pääset eroon hikoilusta missä tahansa kehosi osassa lopullisesti!
NAPSAUTA SAADAKSESI ALENNUKSEN

Tehokkain ratkaisu maailman laajuisesti

Tehokkain tapa hikoilua vastaan maailmanlaajuisesti

Miten Electro Antiperspirant voisi olla niin tehokas, jos olisimme vain kopioineet kaikkia maailmassa jo esiintyviä ratkaisuja. Miten on mahdollista, että Electro Antiperspirant oli ensimmäinen ja ainoa laite markkinoilla, joka auttoi täyttä 100 prosenttia potilaista testien aikana? Me työstimme teknologiaa, joka oli tehnyt Electro Antiperspirantista tehokkaan jo monta vuotta aikaisemmin, kuin mitä laitoimme laitteen markkinoille. Me muokkasimme ja testasimme laitetta uudestaan ja uudestaan, niin kauan, että se voisi todella auttaa jokaista liikahikoilusta kärsivää. Ei ole välilä, mihin vartalonosaan haluat käyttää Electro Antiperspiranttia. Todella jokainen voi valita laajasta valikoimasta lisäosia ja laitteita. Electro Antiperspirant® on rekisteröity tuotemerkki, jonka valmistaa yhtiö, HIGHTECH DEVELOPMENT Group Mikäli valitset tämän nimisen tuotteen, voit olla varma saavasi brändätyn tuotteen, jota käyttävät onnistuneesti tuhannet potilaat ympäri maalman.

Sähköiskun ennaltaehkäisy

Iontoforeesilaite sähköiskusuojalla

Hyvin tärkeä ominaisuus Electro Antiperspirantissa on niiden turvallisuus. Jokaisessa laitteessa on sisään rakennettu ominaisuus, joka suojaa miltä tahansa laitteen käyttöön liittyvältä riskiltä. Electro Antiperspirant Sensitive ja Electro Antiperspirant ELITEn pulssitettu laite on kehitetty estämään sähköiskut täysin, myös siltä varalta, jos laitetta käytetään sopimattomasti. Tämän turvallisuusteknologian salaisuutena on sähköisten olosuhteiden asettaminen niin, että laitteen ominaisuudet mukautuvat vartaloosi ja pystyvät aikaan samaan luomaan hoidon, joka räätälöity juuri sinulle. Jos poistat raajasi säiliöistä tai poistat lisäosat vartalostasi mihin tahansa aikaan hoidon ollessa päällä, olosuhteet reagoivat ja suojaavat sinua epämielyttävältä sähköiskulta. Tämä on täysin ainutlaatuista ja patentoitua teknologiaa maailmassa ja et tule löytämään vastaavaa mistään muusta laitteesta, kuin Electro Antiperspirantista. Täysin testattu ja kliinisesti todistettu 100 prosenttinen tehokkuus, sellainen on Electro Antiperspirant.

Iontoforeesilaitteiden vertailu Osta Iontoforeesilaite

PULSsitettu hoito

Iontoforeesilaite sykkivällä hoidolla

Pulssitettu hoito on täysin uutta teknologiaa, mitä on käytetty ensimmäisenä Electro Antiperspirant ELITEssä. Se on valmistettu todistamaan teknologiaa, joita on perinteisessä Electro Antiperspirantissa sekä Electro Antiperspirant Sensitivessä, ja siihen on lisäksi lisätty täysin uusi elementti, joka tekee hoidon mahdolliseksi myös herkimmille henkilöille ja auttaa pääsemään eroon liikahikoilusta kaikilla kehonalueilla. Pulssitettu teknologia uusimmassa Electro Antiperspirant ELITEssä on täysin säädettävä ja et ole rajoitettu käyttämään valmiiksi säädettyjä arvoja, jotka eivät välttämättä sovi kaikille. Laite sopii toistaiseksi parhaiten niiden potilaiden käyttöön, jotka ovat yleensä kokeneet sähköterapian epämiellyttävänä. Oletko herkkä ja haluat käyttää Electro Antiperspiranttia kaikkialla vartalossasi? Valitse Electro Antiperspirant ELITE. Electro Antiperspirant Sensitive on myös muotoiltu herkille potilaille ja sitä voidaan käyttää käsiin, sääriin ja kainaloihin. Perinteinen Electro Antiperspirant sopii niille, jotka haluavat käyttää Electro Antiperspiranttia vartalossaan ja sähköterapia ei aiheita heille ongelmia.