Joulupukki tuo lahjoja, me tuomme sinulle alennuksia! Tilaa Electro Antiperspirant 6.12.2023 mennessä ja saat jopa 40% alennuksen!

Pääset eroon hikoilusta missä tahansa kehosi osassa lopullisesti!
NAPSAUTA SAADAKSESI ALENNUKSEN

Emme sano Electro Antiperspirantin olevan ainoa liikahikoilun hoitokeino. Alapuolelta tulet löytämään vaihtoehtoja hoitaa liikahikoilua.

Botuliini tyyppi A pistos

Botuliini tyyppi A pistos

Tämä hermotoksiini, jota myös Sausage myrkyksi kutsutaan, on ansainnut suosittuvuutensa ihon juonteiden poistamisessa. Julksuuden henkilöiden kuvat, joiden kasvo-operaatiot ovat epäonnistuneet, ja jolloin jopa nauraminen on mahdotonta, voi löytää kaikkialta internetistä. Ongelmat, joita botoxin käyttöön liitetään alkavat, kun lääkärisi alkaa suositella sinulle sitä hoitokeinona liikahikoilun hoidossa. Botox sekoittaa kehosi nopeasti käytön aloittamisen jälkeen (mitä enemmän käytät sitä, sitä enemmän taistelet sitä vastaan) ja tällä tavoin 2-3 kuukaudessa ja voit varautua käyttämään yhä enemmän ja enemmän rahaa niihin annoksiin, joita lääkärisi sinuun pistää. Tällä tavoin lääkärisi kirjaimellisesti asettaa sinut lypsylehmäksi, joka maksaa yhä enemmän, kuin saa tulosta (eli liikahikoilu loppuu). Sitä vastoin Electro Antiperspirant ELITE tai muut Electro Antiperspirantit auttavat sinua pääsemään eroon liikahikoilusta useiden kuukausien ajaksi jo yhden hoitokerran ja oston jälkeen. Laitteen käyttämä pieni sähkömäärä on paljon turvallisempi, kuin pistää kehoosi vaarallisia myrkkyjä.

Rinnan tai lanteen sympatektomia

Rinnan tai lanteen sympatektomia

Tämän operaation aikana lääkärisi nukuttaa sinut ja siirtää tämän jälkeen hermorykelmät lähelle selkärankaa (sympaattinen hermosto), joka on vastuussa siirtää hermoimpulssit aivoista hikirauhasiin kainaloissa olevien pienien reikien kautta. Uudenaikaisempi toimintamalli muodostuu titaaniniittien asentamisesta kehoon niin, että sympaattista hermostoa kuristetaan, joka puolestaan rajoittaa hermoimpulssien liikkumista. Onko uskottavaa, että tämä ratkaisu lopettaa hikoilun ylempänä (rintakehän sympatektomia), tai alempaa (lanteen sympatektomia) puolessa osassa vartaloa. Tämä tapahtuu heti operaation jälkeen. Hikoilu loppuu ja potilas menee kotiin onnellisena heräämisensä jälkeen. Ongelmat alkavat suunnilleen kuusi kuukautta leikkauksen jälkeen, jolloin suurin osa potilaista valittavat niin sanotusta korvaavasta hikoilusta, joka ilmenee entisellä tai laajemmalla alueella kehossa. Monet Electro Antiperspirant ELITEn käyttäjät ovat löytyneet käyttäjistä, jotka ovat käyneet läpi ylläesitetyn operaation ja haluavat nyt päästä eroon vartalon muiden osien hikoilusta. Käsien ja kainaloiden hikoilu on operaation jälkeen siirtynyt useimmissa tapauksissa selkään, vatsaan, pakaroihin tai taipeisiin. Samaan aikaan hikoilusta eroon pääseminen olisi lasten leikkiä Electro Antiperspiranttia käyttämällä. Lanteen sympatektomian ei ole koskaan esitetty toimivan, sillä epäonnistumisen mahdollisuus suhteessa uudelleen toimiviin elimiin on mahdollinen. Sen vuoksi tätä operaatiota ei voida suositella kenellekkään.

Alumiinikloridia sisältävät antiperspirantit

Alumiinikloridia sisältävät antiperspirantit

Klassiset antiperspirantit sisältävät lupauksen lopettaa hikoilu 24-72 tunnin ajaksi ja ovat jokaisen tiedossa. Mikäli kuitenkin kärsit liikahikoilusta, nämä antiperspirantit ovat sinulle kirjaimellisesti hyödyttömiä. Ne eivät ainoastaan lopeta hikoilua, vaan lisäävät sitä. Niiden käyttö muille alueille, kuin kainaloihin, on erittäin mutkikasta, pääosin siksi, että antiperspirantit eivät uppoa ihon paksumpiin kerroksiin, joissa hikoilu tapahtuu. SIksi antiperspirantit ovat tehottomia. Jotkut valmistajat yrittävät lisätä ainesosia antiperspirantteihin vaikutusten lisäämiseksi. Tätä ainesosaa kutsutaan alumiinikloridiksi ja sitä on perinteisissä antiperspiranteissa todella vähäinen määrä turvallisuuden vuoksi. Tämän ainesosan lisääminen antiperspiranteissa vaikuttaa siellä, missä hikoilua asteittain esiintyy, erityisesti kainaloissa. Tähän vaikutukseen ja sen käyttöön on liitetty ärsytystä, sekä hankaumien syntymistä herkimmillä ihoalueilla, varsinkin niiden käyttäjien keskuudessa, jotka ovat käyttäneet tuotteita. Hyvin harva haluaa kuvitella sellaista poltetta kehon osissa. Toisin, kuin tämä hoitokeino, Electro Antiperspirant ELITEä voidaan käyttää liikahikoilun poistoon melkein kaikilla vartalonalueilla, uudella pulssitetulla teknologialla ja hellävaraisemmin, kuin koskaan aikaisemmin.

Iontoforeesilaitteiden vertailu Osta Iontoforeesilaite

Tammenkuoren keittäminen, salviatee, hypnoosi ja muut kansanparannuskeinot

Tammenkuoren keittäminen, salviatee, hypnoosi ja muut kansanparannuskeinot

Monet ihmiset suhtautuvat välttelevästi vaihtoehtoisiin lähestymistapoihin hoitaa liikahikoilua. Kaiken kaikkiaan niiden tehokkuus on satunnainen, etkä voi kieltää historiallista näkökulmaa. Isoäitimme käyttivät tammipuun kuorta, jossa ihminen upotti jalkansa hauteeseen puoleksi tunniksi, parannuskeinoksi liikahikoiluun. Päivittäisellä hoidolla ja heikentämällä hikoilua on mahdollista saada joissain tapauksissa positiivisia tuloksia. Mutta, se ei kuitenkaan ole pitkäikäinen ratkaisu. Yhdistämällä hoito Electro Antiperspirantin kanssa, tulokset osoittivat 100 prosenttista tehokkuutta, se on ratkaisu saada lainkaan tehokkuutta.

Electro Antiperspirant ELITE, Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant

Vuodesta 2010, lukuisa määrä laitteita liikahikoilun hoitoon, ovat laajentaneet nykyiseen muotoonsa. Vuonna 2010 HIGHTECH DEVELOPMENT Group-konsernin yritys lanseerasi ensimmäisen laitteen, jota kutsuttiin Electro Antiperspirantiksi. Tavanomaisista ratkaisuista laite poikkesi huomattavasti käytön helppoudessa, käyttämällä tavallisia AA paristoja (tai niiden ladattavia versioita) ja tehokkuudessa, joka haki maailmassa vertaistaan. Lääkinällisessä valvonnassa olevien kliinisten testien aikana 2010-2012, tämä malli onnistui auttamaan 100 prosenttia laitetta käyttävistä potilaista. Monipuolisuutensa ja mahdollisuuden käyttää laitetta koko vartalolle, se on edelleen osa tuotantolinjaamme. Ei ole mahdollista osoittaa muuta, kuin 100 prosenttista tehokkuutta.

Electro Antiperspirant Sensitive

Vielä 2012 vuoden toisella puoliskolla, tuotiin markkinoille tuote, Electro Antiperspirant Sensitive. Sen erot ensimmäiseen Electro Antiperspirant tuotteeseen oli erityisesti muutos käytetyssä sähkövirrassa, joka mahdollisti laitteen käytön herkkäihoisimmilla henkilöillä. Patentoitu mekanismi estää sähköiskut löytyi laitteen ominaisuuksista ensimmäistä kertaa, mikäli laitetta käytettiin väärin. Tämä sähköisku ei koskaan ollut vaarallinen, mutta sen uhkan poistaminen vakuutti myös ne, jotka olivat olleet vastahakoisia, hoidon ulkoistamiseen liittyen. SInä voit kytkeä tai sammuttaa Electro Antiperspirant Sensitiven mihin tahansa aikaan,vaikka hoito olisi jo aloitettu. Et silti tule saamaan sähköiskua. Laite on suunniteltu erityisesti naisille, sekä herkkäihoisille käyttäjille, käsiten, jalkojen ja kainaloiden hoitoon. Samanaikaiseen hoitoon molemmissa käsissä, et tarvitse ulkopuolisen henkilön apua, kuten ensimmäisessä Electro Antiperspirantissa.

Electro Antiperspirant ELITE

Kaiken kaikkiaan näytti, että HIGHTECH DEVELOPMENT Group oli jo tehnyt kaiken poistaakseen liikahikoilun maailmasta, mutta niin ei kuitenkaan ollut. Ja niinpä 2015 Electro Antiperspirant ELITE tuli markkinoille. Se oli täysin uudistettu laite, joka oli rakennettu samanlaiselle tehokkuudelle, kuin ensimmäinen Electro Antiperspirant, patentoidulla teknologialla sähköiskuja vastaan, kuten Electro Antiperspirant Sensitive. EIkä siinä kaikki. Electro Antiperspirant ELITE versio saada käyttövoimansa sähköverkosta tai uudelleen-ladattavista paristoista, ensimmäistä kertaa historiassa. Sitä voidaan käyttää kaikkialla maailmassa, kiitos sen, että laite voi toimia sähköverkoissa 100-240 voltin välillä, jossa pistorasian tyyppi voidaan valita tilauksen yhteydessä. Electro Antiperspirant ELITE on täysin automatisoitu laite keskusyksiköllä ja uudella pulssitetulla teknologialla, joten sitä voidaan käyttää kaikkialla vartalossa, jopa kaikkein herkimmillä henkilöillä, lapset mukaan lukien. Valitset vain vartalonosan, josta haluat poistaa liikahikoilun, painat START-nappia ja Electro Antiperspirant ELITE huolehtii lopusta. Et tarvitse toisen ihmisen apua hoitaessasi esimerkiksi molempia käsiäsi.

Iontoforeesilaitteiden vertailu Osta Iontoforeesilaite